2013. május 28., kedd

Itt a vége, fuss el véle – az iskoláig meg se állj!

Az év vége, a május-június sokunk számára a ballagásokból, bemutatókból, fellépésekből áll. A legnagyobb zsúfoltság talán az óvodából ballagó gyerekek naptárában lenne, ha lenne nekik olyan, hiszen ők mindazt bemutatják, amit az óvodai éveik alatt tanultak, majd elballagnak, közben pedig sem az anyák napjáról, sem a gyereknapról nem feledkeznek meg. Így van ez a debreceni Gyermekkert óvodában is, ahol az évet az iskolába készülő gyerekek bemutatóival, többek között az „angolos” bemutatóval zárják.

Nemrégiben meg is tartottuk a kis bemutatónkat, ami valahol egy bemutató óra és egy évzáró műsor közé sorolható. A gyerekekkel beszélgettünk, játszottunk, verseltünk, énekeltünk és közben sokat nevettünk. Úgy gondolom, minden anyuka, apuka, nagymama büszke lehetett kis csemetéjére, hiszen mindannyian nagyon ügyesen szerepeltek. Valamint a bemutató alatt a gyerekek tanúságot tettek arról, hogy érett, fegyelmezett magatartásukkal készen állnak az iskolára. Ez a nap továbbá nem csak az iskolába készülő gyerekek utolsó angolozását jelentette az óvodában, hiszen ezen a napon vettem búcsút a többi csoporttól is erre a tanévre, mivel a nyárra bezárja kapuit a Helen Doron angol az óvodában. 

De mint tudjuk, nem telik el nyár angolozás nélkül, hiszen a nyári táborok kapuja mindenki számára nyitva áll, mindenkit várunk szeretettel!


Sisi „néni”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése